Over ons

Keuken Drachten is een rasecht familiebedrijf, dat al sinds 2008 doet waar het goed in is: mooie maar bovenal hoge kwaliteit keukens leveren voor een scherpe prijs. Niet voor niets hebben wij in relatief korte tijd een klantenbestand van meer dan 5000 klanten opgebouwd welke woonachtig zijn in de gehele Benelux, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje en Portugal. 

Enorm nuchter, eerlijk en direct 

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken. 

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar U uw voordeel mee kunt doen. 

Wat U bij en van ons kunt verwachten 

- Complete keukens vanaf € 3500,- (incl. werkblad, spoelbak en keukenapparatuur)
- Uitgebreide showroom met 25 verrassende keukenopstellingen
- Uitsluitend A-merken met minimaal 2 jaar garantie
- De prijs = de schérpste prijs, onderhandelen is niet nodig
- Gedane offertes zijn het gehele jaar geldig, geen druk op de ketel
- Levering in geheel Europa, montage in geheel Nederland
- Vrijblijvende maatwerk tekening in uw situatie in 3D

U vindt bij ons geen opdringerige verkopers, wij werken op een normale manier zoals U het mag verwachten. Wij vinden het leuk wanneer U langskomt om geheel vrijblijvend in onze showroom rond te kijken en ideeën op te doen. En vragen? Vragen mag altijd! 

De kwaliteit van onze keukens en keukenapparatuur 

Wij verkopen uitsluitend A-merken waar we voor de volle 100% achterstaan. Levenslange service welke niet alleen vandaag maar ook over 10 jaar nog steeds geldt. 

- Minimaal 2 jaar garantie op onze keukenapparatuur (meestal 5 of 8 jaar)
- Altijd 5 jaar garantie op onze keukens (getest op 15 jaar kookplezier) 

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en innovatie!