Het merk

Nobilia is de grootste keukenfabrikant ter wereld met een productie van maar liefst 2700 keukens per dag welke over de gehele wereld bij vele keukenzaken geleverd worden. Nobilia keukens staan bekend om hun uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.  

 

Nobilia streeft ernaar om de hoogste mogelijke kwaliteit te leveren voor een zo laag mogelijke prijs. Op deze manier is een Nobilia keuken voor iedereen betaalbaar.

Kwaliteit Nobilia keuken

De kwaliteit van een Nobilia keuken is uitstekend te noemen. Geen enkele andere keukenfabrikant test alle componenten en keukenmeubelen zo uitgebreid als Nobilia, met een productie van 2600 Nobilia keukens per dag is voor Nobilia alleen het beste goed genoeg. In het Nobilia laboratorium worden de Nobilia keukens getest op een levensduur van 15 jaar, dit is tegelijk de tijd die een gemiddelde keuken meegaat voordat deze vernieuwd wordt. Langer dan 15 jaar genieten van uw Nobilia keuken? Aan de kwaliteit zal het niet liggen.

Nobilia keukens worden uitgevoerd met de beste ladegeleiders en scharnieren ter wereld. Zo voert Nobilia sinds 2012 de keukens uit met Profi+ welke de ladegeleiders en scharnieren van de Nobilia keuken nog stiller en soepeler maakt.

Nobilia kwaliteitscontrole